ГоловнаПолітика

Саакашвілі розбереться із заступником прокурора Одеси незважаючи на родинні зв'язки

ГПУ пришле комісію до Одеси щодо ситуації з прокуратурою

Саакашвілі розбереться із заступником прокурора Одеси незважаючи на родинні зв'язки
Фото: www.golos.md

Екс-президент Грузії, голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілізаявив, що домовився з генеральним прокурором України Віктором Шокіним про те, що той пришле комісію з оцінки ситуації в прокуратурі області.

Про це він сказав в ефірі "Шустер.Live", передає РБК-Україна.

"Ми ще поговорили (з Віктором Шокіним, - ред.) про те, щоб прислати нову комісію, і я комісії сам готовий, щоб розібратися з усіма фактами, дати величезну купу матеріалу про те, що відбувається в прокуратурі. І ми це питання будемо дотискати. Ніякого відступу бути не може", - зазначив Саакашвілі.

Також він додав, що розбереться із ситуацією щодо "прийомної дочки" голови ГПУ Шокіна.

"Розберемося... Мені все одно, хто є дочкою когось. Я йду не проти людей, я йду проти проблем. Якщо цю проблему створює генпрокурор або члени його сім'ї, або хтось інший, про це теж народ України знатиме. Я не приховував, я знав про її походження, я сказав, мені все одно, хто вона. І реально я розмовляв з генпрокурором. Вони перший крок зробили, коли звільнили прокурора Івано-Франківської області, який розповідав, що він над законом і він, виявляється, керує всією областю, від нього звільнилися", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Міхеїл Саакашвілі на нараді з прокурорами області розкритикував їхню роботу і звинуватив в ускладненні підприємцям умов для ведення бізнесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram