ГоловнаПолітика

Кабмін звільнив голову Укрморрічінспекції через декларацію про доходи

Декларація Павла Булановича не відповідала його реальним доходам.

Кабмін звільнив голову Укрморрічінспекції через декларацію про доходи
Фото: www.donbass-info.com

Кабінет Міністрів звільнив голову Державної інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті Павла Булановича через невідповідність його декларації реальним доходам, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Звільнено Булановича з посади голови Укрморрічінспекції. Чому я кажу про нього окремо - тому що він був звільнений у зв'язку з порушенням закону України про очищення влади. Надійшла інформація, що його декларація не відповідає його реальним доходам, і це стало підставою для звільнення", - заявила на брифінгу міністр Кабміну Ганна Онищенко.

Булановича призначили головою Укрморрічінспекції 30 квітня 2014 року. До цього обіймав посаду начальника Одеського міжрегіонального управління інспекції, а також був начальником відділу екологічного контролю природних ресурсів - старшим держінспектором з охорони навколишнього природного середовища Чорного моря Державної екологічної інспекції Північно-Західного регіону Чорного моря.

Нагадаємо, 23 березня Кабмін звільнив начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина, голову Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса і його заступників Володимира Хоменка й Анатолія Макаренка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram