ГоловнаПолітика

Філатов і Геращенко розповіли про поранення Семенченка (оновлено)

У нардепа-комбата пробито легеню

Філатов і Геращенко розповіли про поранення Семенченка (оновлено)
Семен Семенченко
Фото: Макс Требухов

Нардеп і командир полку "Донбас" Семен Семенченко отримав контузію і переломи, у нього пробито легеню, повідомив його колега по парламенту Борис Філатов.

"Спільно з народними депутатами Андрієм Тетеруком, Антоном Геращенком, Юрієм Березою організовуємо медичну допомогу, охорону і можливе подальше транспортування Семенові Семенченку. Стан стабільний: контузія, переломи і пробита легеня", - написав він у фейсбуці.

Раніше прес-служба "Донбасу" повідомила, що 31 січня Семенченко брав участь в операції з деблокування батальйону "Світязь" у Вуглегірську і під час операції був контужений. 1 лютого вранці "при потраплянні в ДТП стан Семена Семенченка погіршився".

У свою чергу нардеп Антон Геращенко повідомив, що поранення Семенченко отримав дорогою з Чорнухиного в Дебальцеве. Там машина комбата потрапила в засідку.

"Семен порівняно легко відбувся - зламані ребра і їх осколками пробило ліву легеню. Плюс контузія. При цьому загинуло двоє хлопців, які були з ним в одній машині. Зробили дренаж легені. Жити буде", - написав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram