ГоловнаПолітика

ЦВК пустила в Раду передостаннього мажоритарника

Олександр Ревега збільшить число нардепів до 422

ЦВК пустила в Раду передостаннього мажоритарника
Александр Ревега
Фото: http://my.berdychiv.in.ua

Центрвиборчком визнав Олександра Ревегу обраним народним депутатом у мажоритарному окрузі №63 (Житомирська область).

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК.

У цьому окрузі за рішенням суду провели повторний підрахунок голосів виборців за мажоритарних кандидатів у депутати на всіх 225 виборчих дільницях. Після перерахунку голосів результати виборів не змінилися.

Ревега народився 22 серпня 1966 року в селі Городківка Крижопільського району Вінницької області, освіта вища, директор ТОВ "ОРавтобуд", безпартійний, проживає в селищі Гришківці Бердичівського району Житомирської області.

Він висувався в окрузі №63 як самовисуванець, його суперниками були досвідчені політики Павло Жебрівський і Анжеліка Лабунська.

Протягом 15 днів Ревега повинен подати в Центрвиборчком заяву про складання несумісних із депутатським мандатом повноважень, після чого його зможуть зареєструвати.

За підсумками позачергових парламентських виборів 26 жовтня ЦВК залишилося зареєструвати одного депутата - Владислава Воскресенського (№24 у списку партії "Об'єднання "Самопоміч"). Йому продовжили термін подачі необхідних для реєстрації документів до 27 травня 2015 року, оскільки Воскресенського не відпустили в Раду з роботи.

Через те, що в дев'ятьох округах Донецької та шістьох округах Луганської області, а також у 12 округах Криму вибори не відбулися, у парламенті восьмого скликання будуть 423 депутати замість належних 450.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram