ГоловнаПолітика

Авіація завдала точкові удари по терористах на околицях Макіївки

Зараз ідуть бої під Авдіївкою

Авіація завдала точкові удари по терористах на околицях Макіївки
Фото: Макс Левин

У середу в першій половині дня авіація сил АТО завдала точкові удари по скупченню терористів на околицях Макіївки Донецької області.

Як повідомляється у зведеннях інформцентру РНБО, знищено військову техніку й укріплення бойовиків.

"Є інформація про знищення установки "Град", яку було встановлено біля терикону шахти імені Кірова. Також є інформація про те, що знищено укріплений блокпост терористів недалеко від Макіївки. Інформація щодо втрат противника в техніці і живій силі уточнюється", - сказано в повідомленні .

Зазначається, що зараз ідуть бої під Авдіївкою в Донецькій області.

Близько 12:45 з установки "Град" обстріляли прикордонний пункт пропуску "Маринівка" з території Російської Федерації. Постраждалих немає.

На Донецькій залізниці в районі станції Донецьк унаслідок мінометного обстрілу терористами пошкоджено залізничну колію. Перегін для руху поїздів тимчасово закрито.

З Новошахтинська Ростовської області РФ відстежується рух групи бойовиків, яка прямує в бік кордону України.

Повідомляється, що бойовики в Донецьку влаштовують у школах та інших навчальних закладах міста свої казарми, опорні пункти і вогневі точки.

У населених пунктах Донецької області, які перебувають під контролем терористів, жителі не можуть розпочати підготовку до опалювального сезону. Всіх чоловіків, які потрапляють у поле зору, бойовики примусово направляють на спорудження фортифікаційних укріплень.

Нагадаємо, загалом під час антитерористичної операції загинули 363 військових, ще 1 434 отримали поранення

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram