ГоловнаПолітика

Турчинов: завдання локалізувати терористів не виконано

Влада визнала втрату контролю в Донецьку

Турчинов: завдання локалізувати терористів не виконано
Фото: president.gov.ua

В.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що силовики не виконали поставлене їм завдання з локалізації терористів на сході країни.

"Ми знаємо з досвіду Майдану, що використання силових заходів неефективне. Саме з такою ситуацією ми зіткнулися у східних областях... Слід визнати, поставлене мною завдання з локалізації терористів досі не виконано", - зазначив Турчинов на нараді з головами обласних державних адміністрацій, передає РБК-Україна.

В.о. президента впевнений, що без "повного кадрового оновлення структур МВС локалізувати та стабілізувати ситуацію не вдасться".

Він визнав, що влада не контролює ситуацію в Донецьку і в багатьох інших містах області.

"Сьогодні в цьому місті (Донецьку) влада не контролює ситуацію, так само як і на іншій  частині території Донецької області. Я хочу сказати чесно, що сьогодні силові структури не здатні взяти під контроль ситуацію у Донецькій та Луганській областях", - повідомив Турчинов.

Нагадаємо, Турчинов також заявив, що спроби дестабілізації суспільно-політичної обстановки зафіксовані в Харківській, Одеській, Запорізькій, Херсонській, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram