ГоловнаПолітика

У ПР відхрещуються від підтримки сепаратистів

Регіонал Юрій Іванющенко закликав до діалогу з населенням Донбасу

У ПР відхрещуються від підтримки сепаратистів
Фото: Макс Левин

Народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко не поділяє ідеї сепаратистів.

Про це повідомляє його прес-служба.

"Донбас - це Україна, і люди, що живуть там - громадяни єдиної і неподільної України", - передає слова нардепа прес-служба.

"Донбас - це регіон, де люди звикли важко та багато працювати. Вони не бояться роботи, але вони бояться безробіття і невиплат зарплати, - стверджує регіонал. - Треба вести діалог з місцевим населенням, зокрема, через місцевих лідерів, яким вони довіряють".

Іванющенко також заявив, що, на його думку, "сьогодні необхідно вести відкритий і зрозумілий діалог зі Сходом країни", "відкинути політику на другий план і незалежно від партійної приналежності об'єднатися навколо вирішення кризи, а не її поглиблення".

Ткож нардеп закликає до того, щоб почути не тільки Схід але й Захід, і Центр.

20 квітня Юрій Іванющенко відвідав Єнакієве Донецької області, де мітингувальники захопили будівлю міськвиконкому. За повідомленням прес-служби народного депутата, в той же день мітингувальники залишили будівлю, а прапор РФ, встановлений над міськвиконкомом, замінили на прапори України та Донецької області. Нагадаємо, інший "регіонал" - кандидат у президенти України Олег Царьов оголосив, що знімається з передвиборчих перегонів, оскільки в рамках кампанії не може "донести голос Південного Сходу до жителів решти України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram