ГоловнаПолітика

Путін обговорив із членами радбезу Росії ситуацію в Україні

Також обговорили женевські домовленості

Путін обговорив із членами радбезу Росії ситуацію в Україні
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін на оперативній нараді з постійними членами ради безпеки РФ обговорив ситуацію в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

"Обговорювалася актуальна ситуація в Україні, у тому числі у світлі переговорів у Женеві, які відбулися напередодні, та досягнутих за їхніми підсумками домовленостей", - сказано в повідомленні.

У нараді взяли участь прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, спікери обох палат парламенту Валентина Матвієнко та Сергій Наришкін, голова адміністрації Кремля Сергій Іванов, секретар радбезу Микола Патрушев і його заступник Рашид Нургалієв, міністри внутрішніх справ Володимир Колокольцев, закордонних справ Сергій Лавров і оборони Сергій Шойгу, керівники ФСБ Олександр Бортніков і СЗР Михайло Фрадков, а також постійний член ради безпеки Борис Гризлов.

Нагадаємо, переговори за участю представників Росії, США, Євросоюзу і України, присвячені українській внутрішньополітичній кризі, пройшли в Женеві 17 квітня. У результаті ухвалено документ, в якому обумовлено заходи для розв'язання кризи. Ними повинні стати роззброєння сепаратистів і звільнення ними адмінбудівель в обмін на амністію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram