ГоловнаПолітика

Путін повідомив Радфед про прохання Криму увійти до складу РФ

Росія визнала Крим незалежною державою

Путін повідомив Радфед про прохання Криму увійти до складу РФ
Фото: стоп-кадр канала Росиия 24

Президент Росії Володимир Путін повідомив Раду федерації, Держдуму і уряд про пропозиції Криму та Севастополя увійти до складу Росії й утворити нові суб'єкти.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

"Володимир Путін, відповідно до статті 6 федерального конституційного закону "Про порядок прийняття в Російську Федерацію і утворення в її складі нового суб'єкта Російської Федерації", повідомив Раду Федерації Федеральних зборів, Державну думу Федеральних зборів і уряд про пропозиції Державної Ради Республіки Крим - парламенту Республіки Крим і Законодавчих зборів міста Севастополя про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим, включаючи місто Севастополь, і утворення в складі Російської Федерації нових суб'єктів", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 16 березня в Криму пройшов референдум про статус автономії, майже 97% учасників голосування висловилися за входження півострова до складу Росії. 17 березня Верховна Рада Криму проголосила півострів незалежною суверенною державою з особливим статусом для Севастополя. У понеділок ввечері Путін підписав указ про визнання Криму незалежною державою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram