ГоловнаПолітика

Аваков: Добкін утік під час проходження паспортного контролю

Екс-губернатор зник, залишивши паспорт

Аваков: Добкін утік під час проходження паспортного контролю
Фото: Макс Левин

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що вночі екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін утік під час проходження паспортного контролю в аеропорту, залишивши паспорт.

Про це він написав у "Фейсбуці".

"Уночі о 00:15 прибув чартерний рейс із Москви до Харкова. Під час проходження паспортного прикордонного контролю Михайло Добкін і його охоронець Роман Копилов були зупинені офіцером прикордонної служби. Офіцер, перевіривши документи, звернувся до Добкіна: "Хвилиночку почекайте, треба дещо прояснити". У відповідь Добкін у супроводі охоронця, кинувши паспорт, не коментуючи свої дії, несанкціоновано, бігом прорвався через пункт контролю, спішно сів в автомобіль і зник у невідомому напрямку. Порушено низку законів України. Прикордонна служба, СБУ, МВС узялися до пошуку порушника", - повідомив Аваков.

Нагадаємо, Михайло Добкін раніше неодноразово робив заяви, що стосуються федералізації України. Він був одним із ініціаторів з'їзду депутатів Південного Сходу в Харкові, який, втім, не ухвалив якихось значущих рішень.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram