ГоловнаПолітика

Могильов запевняє, що не допустить екстремізму й анархії

За словами голови Радміну Криму, сил правоохоронців після повернення "Беркута" достатньо

Могильов запевняє, що не допустить екстремізму й анархії
Фото: http://donbass.ua

Голова уряду АР Крим Анатолій Могильов запевняє, що Рада міністрів Криму не допустить проявів екстремізму й анархії.

"Як голова виконавчої влади республіки, хочу запевнити вас, що Рада міністрів Криму працює в штатному режимі. Здійснюється контроль над усіма стратегічними об'єктами життєзабезпечення автономії... Головне питання, яке на моєму особистому контролі - це питання безпеки кримчан. Сьогодні Рада міністрів Криму в тісній координації з міліцією, СБУ, прокуратурою вживають оперативних заходів профілактики та недопущення проявів екстремізму й анархії", - заявив Могильов у зверненні до кримчан, розміщеному на сайті Радміну АРК.

Він зазначив, що правоохоронців в автономії достатньо для збереження порядку: "Сил правопорядку, особливо після повернення кримських підрозділів "Беркута" та Внутрішніх військ із Києва, абсолютно достатньо для надійного захисту. Вокзали, електропідстанції, водосховища, військові об'єкти взято під посилений режим охорони. Подвоєно сили міліції з патрулювання вулиць".

"Зараз інтереси Криму і безпеки людей для нас первинні", - запевняє Могильов.

Окремо він звернувся до кримських татар.

"Незважаючи на різницю політичних поглядів і труднощі, що виникають, ми всі - кримчани. Від того, наскільки ми зможемо зберегти стабільність на півострові, буде залежати можливість подальшого вирішення соціально-економічних питань вашого облаштування. Рада міністрів Криму завжди була послідовною у відстоюванні інтересів перед центром", - зазначив Могильов.

Нагадаємо, сьогодні Меджліс кримськотатарського народу виступив з вимогою ухвалення нової редакції Конституції Криму і розпуску парламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram