ГоловнаПолітика

Макеєнко обіцяє не розбирати барикади, поки люди не будуть готові до цього

Але, за словами голови КМДА, люди вже не проти

Макеєнко обіцяє не розбирати барикади, поки люди не будуть готові до цього
Фото: Макс Левин

Барикади на Майдані Незалежності в Києві будуть розібрані, коли протестувальники будуть готові до цього, запевняє голова Київської міськдержадміністрації Володимир Макеєнко.

"Сьогодні я пройшовся по Грушевського і Майданом, спілкувався з людьми. Я дізнавався настрої людей. І можу сказати, що вони вже готові до того, щоб розбирати барикади. Але це процес... Образно кажучи, якщо шуруп довго вкручували, то щоб викрутити його назад, потрібно трохи змастити. Тобто щоб процес був плавним і, головне, щоб самі люди були готові до цього і почали самі цей процес", - зазначив Макеєнко, повідомляє РБК-Україна.

На уточнювальне запитання, чи почнуть розбирати барикади завтра, він зазначив: "Цей процес почнеться тільки тоді, коли люди самі будуть готові".

Нагадаємо, вчора тимчасово виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов заявив, що Майдан досяг усіх поставлених цілей і люди зможуть спокійно рушати додому. Однак опісля Юлія Тимошенко, випущена вчора з ув'язнення, на сцені Майдану закликала Майдан не розходитися, поки не будуть виконані всі його вимоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram