ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Донецьку на виборах працюватиме організований "УДАРом" координаційний центр опозиції

Ми об'єднали зусилля для реальної протидії фальсифікаціям, заявив Валентин Наливайченко.

У Донецьку на виборах працюватиме організований "УДАРом" координаційний центр опозиції
Фото: Макс Левин

У Донецьку для протидії фальсифікаціям у день і ніч виборів "УДАР" організував роботу спільного координаційного центру всіх опозиційних сил, а також міжнародних і місцевих спостерігачів. Про це повідомив представник "УДАРу" Валентин Наливайченко, який координуватиме роботу центру.

"Ми об'єднуємо зусилля як усіх опозиційних партій, так і спостерігачів - місцевих і міжнародних, зокрема - місій спостереження ОБСЄ, Канади, Українського Конгресового Комітету Америки. Донецьк - найскладніший для української демократії регіон на сьогодні. Тому в день виборів ми з моїми колегами працюємо саме тут, щоб захистити голос кожного громадянина, незалежно від політичних симпатій", - сказав Наливайченко.

Він пояснив, що об'єднаний центр збиратиме інформацію про порушення і спроби фальсифікацій, фіксуватиме такі випадки і надаватиме громадянам правову допомогу, а також - інформаційну підтримку.

"Ми об'єднали зусилля для реальної протидії фальсифікаціям. Це має стати прикладом для взаємодії всіх опозиційних сил і в інших регіонах", - переконаний політик.

Телефон для повідомлення про фальсифікації: 063 577 84 82

Телефон для медіа: 066 820 17 76

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram