ГоловнаПолітика

Чечетов: самовисуванцям не варто розраховувати на підтримку ПР

Депутат запевняє, що партія не залишить без діла депутатів, які не потрапили в список.

Чечетов: самовисуванцям не варто розраховувати на підтримку ПР
Фото: Макс Левин

Заступник голови Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що депутатам, які вирішили йти на вибори як самовисуванці, не варто розраховувати на підтримку партії.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"Ми поважаємо позицію кожної людини. Якщо хтось вирішив іти самовисуванцем, то це їхнє право. Але партійна машина буде підтримувати тільки тих, кого висунув з'їзд", - зазначив Чечетов.

При цьому він зазначив, що навіть ті депутати, які не змогли потрапити в список, не залишаться без роботи.

"Партія на з'їзді затвердила списки. Так, деякі не потрапили до переліку. Дуже складно було формувати список, адже в партію входить 1,5 млн осіб, що більше, ніж усі інші партії разом узяті. Але навіть якщо хтось і не потрапив у список, то він не залишиться без роботи. Залежно від здібностей кожного, ми знайдемо їм заняття - кому у виконавчій владі, кому в комітетах тощо", - наголосив заступник голови ПР.

Крім того, відповідаючи на запитання про покарання за порушення партдисципліни, Чечетов заявив, що не говорив про покарання для самовисуванців.

"Слова "санкції" я не використовував. Так, після проведення виборів ми аналізуватимемо, як вони пройшли, і хто яку роботу виконав. Але про санкції я не говорив - це написали журналісти", - додав він.

Нагадаємо, депутати від ПР Василь Горбаль і Валерій Коновалюк ідуть на вибори Верховної Ради як самовисуванці в мажоритарних округах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram