ГоловнаПолітика

Чечетов: "Яценюк вліз у лайно по самі бакенбарди"

4 серпня відбудеться з'їзд партії "Всеукраїнське об'єднання "Громада".

Чечетов: "Яценюк вліз у лайно по самі бакенбарди"

Заступник керівника фракції Партії регіонів у Верховній Раді, народний депутат Михайло Чечетов зазначив, що, поставивши себе в одну лаву з Тимошенко і Лазаренком, Яценюк вліз у лайно по самі бакенбарди.

Про це він заявив у рамках експертного опитування ІА "Міст-Дніпро" на тему "Які шанси в партії "Громада" потрапити до ВР?".

"І Тимошенко, і Лазаренко - обоє вони вихідці з "гнізда" ЄЕСУ. Вони пов'язані "кровними" грошима. У них спільна кредитна історія. І якщо Тимошенко веде своїх у парламент, то чому цього не може зробити Лазаренко. Вони в однакових умовах, їм інкримінують схожі кримінальні статті. Це цілком адекватне, справедливе і логічне рішення. Було б не логічно, якби він не пішов на вибори.

"Батьківщина" і "Громада" - це два аналогічні бізнес-проекти. А Тимошенко і Лазаренко - як сіамські близнюки. Не розумію, навіщо Арсеній Яценюк вліз у це болото, поставивши себе в одну лаву з Тимошенко та Лазаренком. Начебто розумна людина, а до них "приклеївся" і тепер буде в лайні по самі бакенбарди", - зазначив Михайло Чечетов.

Як повідомляло ІА "Міст-Дніпро", 4 серпня відбудеться з'їзд партії "Всеукраїнське об'єднання "Громада", на якому будуть обговорювати передвиборні заходи партії та затверджувати кандидатів у народні депутати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram