ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

З'їзд "Батьківщини" пройшов із порушеннями, - "Опора"

Делегатам не роздали списки кандидатів.

З'їзд "Батьківщини" пройшов із порушеннями, - "Опора"
Фото: byut.com.ua

На з'їзді партії "Батьківщина" не було забезпечено відкритої дискусії, виносили безальтернативні проекти рішень.

Про це повідомляє "Опора".

В організації нагадали, що сьогодні відбувся XI з'їзд ВО "Батьківщина", на якому було ухвалено рішення про висунення кандидатів від цієї політичної сили в загальнодержавному багатомандатному та одномандатних виборчих округах.

В "Опорі" зазначили, що з'їзд проходив біля центрального офісу цієї політичної сили у форматі "вуличного" заходу, що "не сприяло відкритій дискусії між делегатами".

"На голосування виносили безальтернативні проекти рішень, при цьому організатори не забезпечили реальної можливості для їх загального обговорення. З'їзд тривав не більш ніж годину, а тому розгляд порядку денного проходив в неадекватно швидкому темпі", - зазначили спостерігачі мережі.

"Ця політична сила попередньо не оприлюднила списки кандидатів. Під час ухвалення цього рішення делегатам не роздали списки кандидатів, а тому вони приймали рішення винятково з голосу ведучого. Такий формат прийняття важливих передвиборних рішень повноцінно не забезпечує відкритого і демократичного обговорення", - сказано в коментарі "Опори".

Нагадаємо, що сьогодні відбулися з'їзди Об'єднаної опозиції, Партії регіонів і КПУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram