ГоловнаСвіт

Олімпіада-2012: одна з перших подій почалася з плутанини із квитками

Уболівальники повірили неофіційними сайтам.

Олімпіада-2012: одна з перших подій почалася з плутанини із квитками
Фото: 2012olympicgame.blogspot.com

Десятки вболівальників змушені були покинути одну з перших подій Олімпіади-2012 у Лондоні - рейтинговий відбірний тур зі стрільби з лука - через плутанину з квитками.

Про це повідомляє LBC 27 липня.

Сьогодні вранці глядачі прийшли на рейтинговий турнір зі стрільби з лука серед чоловіків. Захід, за традицією, проходив за зачиненими дверима, але в списку подій значився як такий, що "не вимагає квитка", в результаті чого деякі вболівальники повважали, що це означає можливість відвідати турнір без квитка.

Є й інші події, які не потребують квитків, такі як велосипедні перегони, що їх можна відвідати безкоштовно, але цього разу стюарди змушені були спровадити глядачів геть. Близько 50 осіб намагалися потрапити на подію після того, як деякі неофіційні сайти припустили, що це можливо.

Прес-секретар Лондонського олімпійського комітету (LOCOG) сказала: "LOCOG не продає і не рекламує квитків на рейтинговий турнір зі стрільби з лука, який починається сьогодні". Ми завжди чітко давали зрозуміти, що попередні раунди закриті для глядачів. Кілька неофіційних сайтів стверджують, що продають квитки, тому ми радимо людям бути вкрай обережними і пильними, купуючи квитки, і купувати їх тільки в офіційних осередках".

"Якщо маєте сумніви, то на нашому сайті є URL-чекер, який дозволяє визначити офіційні джерела", - наголосила вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram