>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Адвокат: "Не треба кричати, що мої хлопці грали погано"

Колишній головний тренер збірної Росії Дік Адвокат підбив підсумки виступу команди на Євро-2012.

Адвокат: "Не треба кричати, що мої хлопці грали погано"
Фото: fbblog.ru

"Люди можуть перекласти всю провину на мене. Але будемо реалістичними. Не треба кричати, що мої футболісти грали погано. Ми провели приголомшливий матч з Чехією, повністю переграли Польщу в першому таймі. І повинні були громити Грецію. Цього не сталося, тому після трьох матчів ми вилетіли з турніру.

Інших причин немає. У нас команда без зірок. Російські хлопці, які поїхали грати до Європи, сиділи там на лавці запасних. І, незважаючи на все це, нам вдалося зробити сильну команду. Судячи з усього, нам не вистачило ще частки класу, щоб протягом матчу покарати греків, які оборонялися...

Наша гра гідна усіляких похвал. Часом здавалося, що всі гравці беруть участь в атакуючих діях. Суперники це вирішували дуже просто - залишали позаду шість осіб. Таким чином, вони створювали гандбольну оборону! Так діяли і греки. В цьому випадку ти повинен проявляти винахідливість. Наприклад, грати без крайніх захисників, які діятимуть попереду.

Проти Греції ми випробували всі варіанти. Грали в один момент з двома "стовпами" в атаці. Але це був, мабуть, не наш день".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram