ГоловнаПолітика

Чечетов пропонує "зачистити" опозицію на виборах

Народний депутат знає, звідки "ростуть ноги" всіх кримінальних справ.

Усе йде з "одного помаранчевого, біло-сердечного болота, від Віктора Андрійовича Ющенка".

Так народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував допит першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова у справі Андрія Слюсарчука. За словами нардепа, Партія регіонів не причетна до цього, а "вони між собою ділять, хто правий, хто винен".

"Коли почалося і хто ініціював кримінальну справу щодо Тимошенко? Звідки ноги ростуть? Ноги ростуть з одного помаранчевого, біло-сердечного болота, від Віктора Андрійовича Ющенка. Тепер беремо тут Слюсарчука. Звідки ці ноги ростуть? Знову, із цієї самої багнюки, оранжево-біло-сердечної багнюки, і знову-таки, все починається з Ющенка. Тому це говорить про те, що вони в багнюці намагалися зробити путч 2004 року, потім 5 років топталися в цій багнюці, і з цієї багнюки все в них росте. Тому що швидше ми очистимося від цього бруду, то швидше країна піде далі. Увесь негатив іде з цього лайна помаранчевого і з БЮТ. Якщо говорити образно, то осушення цього болота, або фронтальна зачистка цього болота, повинна відбутися на виборах, щоб, як люди 2010 року виправили помилку 2004 року, так і цього разу вони повинні очистити, кинувши бюлетені в урну", - зазначив Чечетов.

Нагадаємо, сьогодні Головне слідче управління МВС викликало на допит Турчинова. Виклик пов'язаний зі справою підозрюваного в шахрайстві світового рекордсмена із запам'ятовування і відтворення надвеликого обсягу інформації Андрія Слюсарчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram