ГоловнаЕкономікаБізнес

Чорна п'ятниця – гідні знижки для комфортного життя

Чорна п'ятниця – гідні знижки для комфортного життя

Найбільший розпродаж року припадає на листопад, коли організовується святкування під назвою Чорна п'ятниця. Це чудова можливість щось купити для себе, своєї сім'ї або дому, що дозволить створити комфортні умови для життя. Компанія «Фокстрот» не є винятком і пропонує на вибір великий асортимент товарів зі значними знижками.

Знижки досягають 70%, а на покупців чекає велика, середня та дрібна побутова техніка, смартфони, різні гаджети та девайси, товари для дому, саду, робочі інструменти та багато іншого. Коли проходить чорна п'ятниця є можливість придбати те, про що раніше доводилося лише мріяти. Доставка працює по всіх містах України, а для оплати представлені традиційні способи, включаючи можливість оформлення кредиту або розстрочки.

Категорії товарів

Зручний каталог спростить вибір та купівлю потрібного товару:

1. Побутова техніка. Водонагрівачі, холодильники, варильні поверхні, пральні машини;

2. Гаджети. Смартфони, розумний годинник, навушники, фітнес-браслети, портативні колонки;

3. Мультимедіа. Телевізори, приставки, проектори та товари для геймерів;

4. Комп'ютерна техніка. Планшети, монітори, комп'ютери та моноблоки;

5. Будинок та сад. Побутова хімія, посуд, домашній текстиль, меблі та садова техніка.

Представлено загалом понад 10000 найменувань товарів. По кожному з них є опис, технічні параметри та характеристики, а фотографії використовують як інструмент наочної оцінки. Це спрощує аналіз варіантів та остаточний підбір.

На всі пропозиції каталогу зберігаються гарантійні зобов'язання виробника, також виключені зміни комплектації та технічних параметрів. Деякі виробники пропонують купити кілька товарів та додатково отримати вигідні умови.

Правила підготовки до акції

Щоб не пропустити пропозиції, необхідно заздалегідь підготуватися до свята. Насамперед складається план та список покупок з урахуванням бюджету та особистих вимог. З'являється чудова можливість замінити свій старий телефон, планшет, ноутбук або купити щось нове для себе, своїх рідних та близьких.

Важливо ознайомитись із новинками різних брендів. Можливо, хтось із виробників випустив щось нове та незвичайне, а у Чорну п'ятницю є можливість це купити за вигідною ціною. Деякі категорії товарів швидко закінчуються, тому необхідно сформувати список альтернативних покупок заздалегідь. Найбільш вигідні пропозиції завжди формуються на техніку і тільки потім різні аксесуари і товари для дому.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram