ГоловнаЕкономікаДержава

Працюємо над тим, щоб за 10 днів пасажирський транспорт відновив роботу, - Криклій

За умови обов'язкового дотримання всіх протиепідемічних заходів.

Міністерство інфраструктури України докладає всіх зусиль, щоби після закінчення карантину 22 травня пасажирський транспорт зміг поступово відновити свою роботу. Але за умови обов’язкового дотримання всіх протиепідеміологічних заходів – масочного режиму, належної дезінфекції, обмеження кількості пасажирів та місць для сидіння. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час розширеної зустрічі з міжнародними пасажирськими автомобільними перевізниками сьогодні, 12 травня.

Фото: пресслужба

“Працюємо зараз над тим, щоби за 10 днів пасажирський транспорт зміг поступово відновити роботу. Але в безпечному форматі – з обов’язковим дотриманням масочного режиму, дезінфекції, враховуючи обмеження щодо кількості пасажирів і посадкових місць. Як міністр інфраструктури я захищаю вас, перевізників, і всіх працівників галузі, тому наполягаю на цьому”, – зазначив очільник Міністерства.

Він повідомив, що зі свого боку Міністерство інфраструктури України вже підготувало пропозиції щодо поетапного відновлення пасажирських перевезень. “Наразі спільно з Міністерством охорони здоров’я ми обговорюємо та опрацьовуємо це питання. Сподіваємося на конструктивну позицію, яка дозволить захистити громадян і забезпечити роботу транспорту”, – підкреслив Владислав Криклій.

Під час зустрічі учасники обговорили питання відновлення автомобільних пасажирських перевезень, зокрема, роботу нелегалів під час карантину.

Участь у заході взяли представники Міністерства та міжнародні пасажирські автомобільні перевізники з Волинської, Львівської, Тернопільської, Київської, Вінницької, Хмельницької областей, а також міста Київ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram