ГоловнаЕкономікаФінанси

Рожкова пояснила, як справа про її відсторонення потрапила в Баришівку

Приводом стала хвалебна замітка про неї на "жовтому" сайті.

Фото: прес-служба НБУ

Перша заступниця голови Національного банку Катерина Рожкова пояснила, як справа про її відсторонення опинилася в Баришівському районному суді Київської області.

У своєму фейсбуці Рожкова розповіла, що приводом для позову стала хвалебна стаття жителя Баришівки Антона Лук'яненка під назвою "Катерина Рожкова - зразок державного управлінця" на одному сумнівному сайті.

"6 червня цей пан (Антон Лук'яненко) написав текст, у якому мою скромну персону звеличив до рівня людини, що ледь не самотужки «зупинила дефолт в Україні і обвал гривні". Цей текст не залишився непоміченим принаймні однією людиною. Він до глибини душі обурив іншого жителя Баришівки - Андрія Барташова, який вирішив оскаржити викладене в суді, бачачи в твердженнях пана Антона Лук'яненка порушення своїх прав! І паралельно заборонити мені працювати в НБУ. Отак я стала об'єктом затятого судового протистояння між двома жителями Баришівки", - написала Рожкова.

"Не здивуюся, якщо сам позивач не знає ні про мене, ні про позов, який він проти мене подав, як це було у випадку зі СкайАп. Кажуть, до всього він загубив паспорт. На жаль, поки що вийти на зв'язок з двома панами і дізнатися їхні мотиви мені не вдалося. Мабуть «залягли на дно в Баришівці»", - йдеться в пості.

Нагадаємо, 11 червня суд Баришівки заборонив Рожковій виконувати обов'язки. НБУ оскаржив цю заборону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram