ГоловнаЕкономікаБізнес

Dragon Capital купив київський ТРЦ "Аладдін"

Торговий центр розташований на Позняках.

Dragon Capital купив київський ТРЦ "Аладдін"
Фото: aladdin.ua

Компанія UCPIH Ltd, яка входить у групу Dragon Capital, купила у Meyer Bergman торгово-розважальний центр "Аладдін" у Києві.

Про це повідомила прес-служба Dragon Capital.

ТРЦ "Алладін" розташований на південному сході Києва, поруч зі станцією метро "Позняки", недалеко від торгового центру "Піраміда", який Dragon Capital викупила 2016 року.

"Ми раді оголосити про завершення угоди з придбання ТРЦ і його залучення до нашого портфеля торгових центрів, який зараз включає "Піраміду" і "Аладдін" (Київ), Sky Park (Вінниця) і Victoria Gardens (Львів) загальною площею понад 160 тис. кв. м", - розповів керуючий директор прямих інвестицій Dragon Capital Володимир Тимочко.

Нагадаємо, Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній, які працюють у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Компанія заснована 2000 року в Києві, а в останні роки активно скуповує активи. У тому числі українську онлайн-платформу морських перевезень ShipNEXT, бізнес-центри "Прайм" і "Євразія" в Києві, ТРК "Радіо-Ера", ТЦ "Піраміда" в Києві, частку в "Українській біржі".

2018 року Dragon Capital купив бізнес-центр "Торонто" на вулиці Великій Васильківській у Києві, офісні будівлі Horizon Park Business Center у Києві, бізнес-центр Eco Tower у Запоріжжі, ТРЦ Victoria Gardens у Львові, торговий центр Sky Park у Вінниці, у 2019 році - логістичний комплекс "Арктика" під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram