ГоловнаЕкономікаБізнес

Dragon Capital купила українську онлайн-платформу морських перевезень ShipNEXT

Компанія обіцяє підтримувати ShipNEXT і допомогти знайти партнерів та інвесторів для прискорення зростання бізнесу.

Dragon Capital купила українську онлайн-платформу морських перевезень ShipNEXT
Фото: bankomet.com.ua

Компанія Dragon Capital Investments Limited, яка входить у групу компаній Dragon Capital, уклала угоду про придбання міноритарного пакета акцій у ShipNEXT.

Про це повідомляють на сайті компанії.

"ShipNEXT - це незалежна онлайн-платформа на ринку морських перевезень, покликана революційно змінити світову судноплавну галузь завдяки швидкій цифровій трансформації, що вже помітна в інших секторах економіки", - наголошено в повідомленні.

У Dragon Capital повідомляють, що компанія буде підтримувати ShipNEXT у розвитку, а також допоможе знайти партнерів та інвесторів для прискорення зростання бізнесу.

"Незважаючи на те, що глобальна морська судноплавна промисловість обслуговує вантаж на суму 11,2 трлн дол і заробляє приблизно 380 млрд доларів, не існує єдиної ефективної платформи, яка б займалася всіма видами вантажів, оскільки ця галузь ще продовжує жити в форматі звичайного електронного листування. Ми вважаємо, що глибоке розуміння галузі та практичний досвід, доповнені знаннями команди галузевих фахівців, учених і фахівців з інформаційних технологій, допоможуть ShipNEXT встановити новий стандарт, зробить перевезення швидкими, прозорими і економічно ефективними", - зазначив керуючий директор, керівник інвестиційно-банківського департаменту Dragon Capital Брайан Бест.

Нагадаємо, раніше Dragon Capital завершила угоду про придбання бізнес-центрів "Прайм" і "Євразія" у ПАТ "БТА БАНК". Це вже четверта та п'ята інвестиції в Україні компанії New Ukraine PE Holding, яка минулого року купила торговий центр "Піраміда" і складські комплекси West Gate Logistics і East Gate Logistics.

Крім того, у вересні компанія Dragon Capital купила ТРК "Радіо-Ера".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram