ГоловнаЕкономікаБізнес

Інтернет-магазин Repka.ua призупинив роботу через проблеми з податковою

Компанію запідозрили в продажу контрафактного товару.

Інтернет-магазин Repka.ua призупинив роботу через проблеми з податковою
Фото: kyiv.sfs.gov.ua

Податкова міліція Києва 3 грудня повідомила про вилучення контрафактного і не сертифікованого товару вартістю понад 3,5 млн грн в одному з інтернет-магазинів. За даними профільного видання Retailers, йдеться про Repka.ua.

Директор Repka.ua Дмитро Латанський підтвердив інформацію про перевірки і вилучення документів і товару. "Заява податкової міліції про те, що товар був контрафактним, не відповідає дійсності. Ми продаємо виключно офіційний товар, який купуємо в офіційних постачальників в Україні. Це підтверджується документами про придбання, які були вилучені і вивчаються фахівцями ДФС", - заявив Латанський. За його словами, товар зберігається на складі, який офіційно орендує юридична особа, де працюють офіційно працевлаштовані співробітники.

Стосовно підозр в ухиленні від сплати податків, Дмитро Латанський зазначає, що компанія має великі обсяги продажів, про які вона офіційно звітує ДФС - згідно з чинним законодавством. "Думаю, що співробітники ДФС помилилися у своїй оцінці нашої діяльності і вивчення наданих документів і товарів доведе це", - підкреслив Латанський.

У кол-центрі Repka.ua кореспонденту Retailers, яка назвалася клієнтом, уточнили, що магазин не працює з 26 листопада і технічні неполадки можуть тривати ще тиждень або два.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram