ГоловнаЕкономікаБізнес

Президентом "Укртрансгазу" стане поляк

Павло Станчак останнім часом працював у PGNiG.

Президентом "Укртрансгазу" стане поляк
Фото: utg.ua

Наглядова рада "Нафтогазу України" погодила обрання поляка Павла Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ "Укртрансгаз".

Як повідомляють на сайті "Нафтогазу", у Станчака 25-річний досвід роботи в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках у PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи і створення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A. Потім продовжив працювати на посаді технічного директора - члена правління Gaz-System до 2008 року, де відповідав за розробку і виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів і ліцензій із відповідними державними регуляторами та органами.

Зараз Станчак працює технічним директором - членом правління PGNiG Technologie S.A. і відповідає за проектування і будівництво нових газопроводів.

Станчак народився 1963 року, отримав інженерно-технічну освіта в інституті ім. Еміліана Конопчінського (Варшава), закінчив Варшавський технологічний університет, Головний торговий інститут (Варшава), отримав ступінь МВА в Бредфордському університеті й академії Леона Козмінського (Варшава).

Нагадаємо, попереднього президента УТГ Ігоря Прокопіва було звільнено 17 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram