ГоловнаЕкономікаБізнес

У Краматорську тролейбусну мережу за 35 млн побудує фірма з нульовим статутним капіталом

Фірма-конкурент могла бути пов'язана з кланом Близнюків

У Краматорську тролейбусну мережу за 35 млн побудує фірма з нульовим статутним капіталом
Фото: aif.ua

Краматорське трамвайно-тролейбусне управління 5 жовтня за результатами тендера замовило колективному підприємству «Інтервітражсервіс» будівництво тролейбусної мережі за 35,22 млн грн, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на «Вісник державних закупівель».

До кінця квітня 2016 року «Інтервітражсервіс» повинен побудувати в Краматорську тролейбусну мережу завдовжки 4944 погонні метри. Конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Теплоросшид» з дорожчою - на 3,46 млн грн - заявкою.

Власниками «Інтервітражсервісу» зі статутним капіталом 0 грн є Олена та Сергій Ткаченки. Ткаченкам також належить ТОВ «Інтервітражсервіс» зі статутним капіталом 29 тис. грн.

Фірма-конкурент «Теплоросшид» також зареєстрована в Краматорську і належить Сергію Масалітіну. Зараз він балотується до міськради від Молодіжної партії України. На виборах до парламенту-2014 був довіреною особою Сергія Близнюка, сина екс-міністра, екс-голови Донецької області, а в 1996-1997 роках мера Краматорська Анатолія Близнюка. З березня «Теплоросшидом» керує Костянтин Черненко, учасник ініціативної групи з припинення робіт, пов'язаних з видобутком сланцевого газу в Україні.

Нагадаємо, раніше "Донецька правда" повідомляла, що краматорський депутат із фракції БПП Максим Єфімов спільно із сім'єю екс-міністра ЖКГ Анатолія Близнюка володіє підприємством "Дімкримбуд", яке працює в окупованому Криму.

Єфімов є президентом краматорського заводу "Енергомашспецсталь" і балотується в мери Краматорська на місцевих виборах-2015.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram