ГоловнаЕкономікаБізнес

Турки визначилися з новим главою life:)

Компанія працювала без повноцінного CEO більш ніж півтора року

Турки визначилися з новим главою life:)
Бурак Эрсой
Фото: life.ua

Компанію "Астеліт" (мобільний оператор life:)), яка цього літа перейшла у 100%-ву власність Turkcell, з 1 жовтня очолить Бурак Ерсой.

Як повідомляє прес-служба компанії, раніше він працював у Turkcell на посаді старшого віце-президента з роздрібної торгівлі та збуту.

Ердал Яйла, який виконував обов'язки CEO life:) із січня 2014 року, коли з компанії пішов її керівник Олександр Барінов, повернеться на свою колишню посаду фінансового директора.

Нагадаємо, Turkcell сповістив про рішення викупити частку в "Астеліті" у СКМ Ріната Ахметова у червні 2015 року. Вартість угоди склала 100 млн доларів, за ці гроші турки купили в Ахметова 44,96% акцій Euroasia Telecommunications Holdings BV, яке володіє ТОВ "Астеліт". Група Ахметова повністю вийшла зі складу акціонерів компанії.

life:) є третім за кількістю абонентів мобільним оператором в Україні.

Варто зазначити, що у 2014-2015 роках змінилися керівники також у МТС та "Київстарі". Генеральний директор "МТС-Україна" Іван Золочевський пішов з компанії на початку вересня 2015 року, її зараз тимчасово очолює Олег Проживальський. Засновник "Київстару" Ігор Литовченко пішов у відставку у червні 2014 року після 20 років керівництва компанією, залишивши її на Петра Чернишова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram