ГоловнаКультура

Андреа Бочеллі виступить у порожньому Міланському соборі в день католицького Великодня

Концерт транслюватимуть на Youtube.

Андреа Бочеллі виступить у порожньому Міланському соборі в день католицького Великодня

Італійський тенор Андреа Бочеллі дасть концерт у порожньому Міланському соборі в день католицького Великодня, який цьогоріч припадає на 12 квітня.

Як повідомляє Variety, концерт транслюватимуть наживо на весь світ через YouTube.

Соліста супроводжуватиме органіст Емануеле Віанелло, який працює в храмі. Публіки на концерті не буде.

У списку заявлених на концерті творів - Ave Maria Шуберта і Sancta Maria Масканьї.

Концерт носить назву "Бочеллі: Музика для надії" і почнеться о 7-й годині вечора за італійським часом (20:00 за Києвом).

"Я щасливий, що Андреа прийняв наше запрошення, - каже мер Мілана Джузеппе Сала. - Цього року в нас буде зовсім інший Великдень. Радість, яка зазвичай супроводжує цей день, буде затьмарена пандемією, яка всіх нас наздогнала. Я впевнений, що неймовірний голос Бочеллі буде для нас обіймами, за якимими всі так скучили і які зможуть зігріти серце Мілана, Італії і всього світу".

"Я вірю в силу спільної молитви, - заявив Бочеллі. - Я вірю в християнську Пасху, універсальний символ переродження, який всім - вірують вони чи ні - потрібен зараз. Щедрий, відважний і сміливий Мілан і вся Італія дуже скоро знову стануть мотором відродження, на яке ми чекаємо".

Фонд Андреа Бочеллі також збирає гроші для допомоги в покупці всього необхідного для захисту медичного персоналу від коронавірусу. 

Тут буде трансляція концерту

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram