ГоловнаКультура

"Загін самогубців" отримає розширену версію на Blu-ray

Фільм отримав хороші касові збори, але негативні відгуки багатьох критиків.

Фільм Девіда Ейра "Загін самогубців", знятий за коміксами всесвіту DC Comics, отримає розширену версію при випуску на Blu-ray і Digital HD.

Тизер нової версії розмістили в твіттері фільму:

"Загін самогубців" став одним із найуспішніших фільмів цього року, але отримав низькі оцінки від критиків (26% на Rotten Tomatoes і 739 млн доларів зборів).

Проблеми у "Загону" почалися ще під час виробництва. Після успіху першого трейлера в студії Warner Bros вирішили перемонтувати фільм, замовивши монтаж студії, що займалася трейлером. У підсумку фінальна версія "Загону", яку ми побачили в кінотеатрах, - це дві версії студії, які отримали хороший результат на тестових переглядах, зліплені в одну. Як картину зняв Девід Ейр, глядачі поки що не дізналися.

Поки невідомо, що представлятиме собою розширена версія "Загону самогубців" - чи буде це доповнена сценами студійна версія, яких раніше не бачили глядачі, або ж справжня режисерська.

Відзначимо, що студії люблять продавати глядачам "розширені версії" фільмів, але не всі з них є режисерськими - тими фільмами, які задумані самими режисерами, а не студіями, що їх найняли. В історії сучасного кіно є випадки, коли через багато років випускали "правильні" версії фільмів: так, "Той, що біжить по лезу" Рідлі Скотта отримав остаточну версію лише 25 років після свого виходу.

Розширена версія "Загону самогубців" вийде в цифрі 5 листопада і на Blu-ray в грудні цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram