ГоловнаСвіт

ЧФ Росії проведе навчання із захисту від підводних диверсантів

До маневрів залучать понад 10 кораблів і суден, а також вертольоти.

ЧФ Росії проведе навчання із захисту від підводних диверсантів
ЧФ РФ
Фото: www.president.gov.ua

Чорноморський флот Росії з 11 по 13 серпня проведе навчання з протидії підводним диверсантам.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

"Будуть виконані завдання відбиття нападу підводних диверсантів з боку моря на пункт базування сил Чорноморського флоту", - зазначили у відомстві. Керувати навчаннями буде головком ВМФ Росії Володимир Корольов.

До маневрів будуть залучені понад 10 кораблів і суден забезпечення Чорноморського флоту, вертольоти Мі-8 і Ка-27ПС морської авіації ВМФ. Під час навчань заплановано відпрацювати диверсійну оборону, протимінне і пошуково-рятувальне забезпечення, зазначає  "Интерфакс".

Раніше повідомляли, що в окупованому Криму вжито додаткових заходів безпеки в місцях масового перебування та відпочинку людей, а також для охорони об'єктів критично важливої інфраструктури та життєзабезпечення.

Напередодні ФСБ звинуватила ГУР Міноборони України в підготовці терактів у Криму. Після цього Путін звинуватив Україну в "переході до практики терору".

Зі свого боку президент України Петро Порошенко заявив, що звинувачення з боку Росії "такі самі безглузді і цинічні, як заяви російського керівництва про відсутність російських військ на Донбасі".

Згодом російські окупаційні сили затримали за підозрою в підготовці терактів у Криму щонайменше кількох людей, які мають паспорти Російської Федерації.

Як повідомляли сьогодні, США не повірили в історію про "кримських диверсантів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram