ГоловнаПолітика

Ложкін презентував свою книгу на Франкфуртському книжковому ярмарку

У презентації взяв участь екс-посол Німеччини в Україні Дітмар Штюдеманн.

Ложкін презентував свою книгу на Франкфуртському книжковому ярмарку

21 жовтня на Франкфуртському книжковому ярмарку (Frankfurter Buchmesse) відбулася презентація книги Бориса Ложкіна і Володимира Федорина "Четверта республіка". Про це Ложкін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Разом із Володимиром Федориним розповіли аудиторії Frankfurter Buchmesse про ідеї книги «Четверта республіка». Говорили про сьогодення і майбутнє України, її значення для сучасної Європи, економічний та інвестиційний потенціал. Переконаний, що незалежна, сильна Україна стане не Ахіллесовою п'ятою Європи, а її оборонним заслоном. Успіх нашої країни - і політичний, і економічний - дозволить пом'якшити кризу європейської ідентичності", - заявив він.

За словами Ложкіна, що успішніше буде розвиватися Україна, то багатшим і цікавішим буде цей ринок для європейських компаній.

"Успішне майбутнє України можна побудувати тільки на фундаменті сильної економіки. Інтенсивне економічне зростання неможливе без значного припливу зовнішніх інвестицій. Тому важливе завдання для нас - побудова в країні екосистеми з таким бізнес-кліматом, в якому інвесторові було б зручно, комфортно, безпечно, що дозволяє спокійно прораховувати стратегію ведення справ в Україні на десятиліття вперед", - наголосив він.

У презентації книги "Четверта республіка" також узяв участь екс-посол Німеччини в Україні Дітмар Штюдеманн.

Як повідомляли, книга Бориса Ложкіна "Четверта республіка" стала бестселером - найбільш продаваною в Україні серед суспільно-політичних видань. На Львівському форумі видавців у вересні 2016 року була озвучена цифра продажів 11 тис. примірників цього видання. Крім української та російської мов, "Четверта республіка" також вийшла в перекладі англійською та німецькою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram