ГоловнаПолітика

НАБУ провело обшуки в Миколаївському облавтодорі

Розслідують махінації в держзакупівлях.

НАБУ провело обшуки в Миколаївському облавтодорі
Фото: nabu.gov.ua

Детективи Національного антикорупційного бюро 11 жовтня провели обшук у приміщенні Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.

Як повідомляють на сайті бюро, слідчі дії провели в рамках кримінального провадження за фактом замаху на розтрату державних коштів, виділених на ремонт окремих ділянок автомобільної дороги державного значення Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв.

Під час обшуку вилучено документи.

НАБУ перевіряє інформацію про ймовірне незаконне відхилення комітетом з конкурсних торгів миколаївського облавтодору пропозицій окремих учасників державних закупівель в інтересах третіх осіб, у результаті чого держава може втратити майже 24 млн грн.

Кримінальне провадження попередньо кваліфіковано за ч.2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем). Відомості про початок розслідування внесено детективами НАБУ до Єдиного реєстру досудових розслідувань 29 вересня 2016 року.

Нагадаємо, 7 жовтня Нацполіція відкрила кримінальне провадження за фактом вимагання хабара директором Миколаївського облавтодору Шуліченком. Після цього Міністерство інфраструктури відсторонило від посади директора державного підприємства "Миколаївський облавтодор" В'ячеслава Шуліченка.

Миколаївська область має найгірші показники ремонту доріг в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram