ГоловнаСуспільствоЖиття

Незадоволений підрядник напав на голову "Укравтодору"

Не зумівши залякати голову служби автодоріг в Миколаївській області, "добросовісний підрядник" вирішив зайти "зверху"

Незадоволений підрядник напав на голову "Укравтодору"
Андрей Пивоварский
Фото: 24.ua

Сьогодні голова компанії-підрядника і двоє його підручних силоміць увірвалися в кабінет нового голови "Укравтодору" Андрія Батищева і напали на нього.

Про це у Фейсбуці повідомляє міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

Це шок. Важко повірити, що волонтери, які готові безкоштовно працювати, щоб Україна мала інше, світле майбутнє, і люди, ...

Опубліковано Андрієм Пивоварським - Andrii Pyvovarskyi 24 грудня 2015 р.

Як пояснив Пивоварський, нещодавно представники компанії-підрядника намагалися залякати новопризначеного голову Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, оскільки той відмовився приймати у компанії роботу без перевірки, пояснює міністр. "Адже і обсяги робіт виглядали завищеними, і до якості їх виконання виникли питання", - додав міністр

Тому "добросовісний підрядник" вирішив зайти "зверху".

"На щастя, Андрій був у кабінеті не один, і з допомогою колег вдалося відбитися від нападників, які відразу після цього зникли. В "Укравтодорі" залишилося відео, на якому вони тікають від охорони", - написав Пивоварський.

Згідно з повідомленням, заяву в правоохоронні органи вже написано, закривавлений одяг передано як речовий доказ.

"Ми чекаємо від слідства швидких і рішучих дій. Нападники, очевидно, переплутали епоху, в якій ми живемо, так як ні в побуті, ні в бізнесі нормальна людина так себе не веде", - зауважив міністр інфраструктури.

Нагадаємо, 11 грудня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив про рішення подати у відставку з посади. Раніше на засіданні Кабміну Пивоварський зазначив, що за підсумками запланованого терміну свого перебування на посаді залишається спокійний за майбутнє відомства, адже під його керівництвом був створений стійкий фундамент для приймачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram