ГоловнаЕкономікаДержава

Пивоварський подав у відставку

Другий міністр з нинішнього уряду йде з посади.

Пивоварський подав у відставку
Фото: mtu.gov.ua

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вирішив подати у відставку з посади. Про це він заявив на брифінгу в Кабміні, який пройшов у п'ятницю.

"Цей рік був складним, але він був досить успішним. Тому я прийняв для себе рішення, що я піду з посади міністра інфраструктури. Рішення моє особисте, рішення абсолютно усвідомлене", - сказав він.

При цьому міністр наголосив, що це не означає моментальне звільнення.

"Буде період транзиції. Це означає, що своїм колегам-міністрам, прем'єр-міністру, іншим колегам я кажу, що вони не повинні розраховувати в новому уряді, який я впевнений, буде працювати в новому році", - сказав він.

Пивоварський висловив надію на те, що його наступник буде успішним і продовжить починання, закладені ним. При цьому він зазначив, що неможливо управляти багатомільярдною галуззю і запрошувати в управління нею людей на зарплату в 5-6 тисяч гривень.

На посаду міністра Пивоварський заступав як гендиректор групи "Континуум", яка належала нардепам Ігореві Єремеєву (помер кілька місяців тому) і Степану Івахіву, що управляє заправками WOG, ТМ "КОМО", молочною компанією "Галичина".

Нагадаємо, що раніше цього тижня у відставку подав міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram