ГоловнаПолітика

Ситенко прокоментував поновлення щодо нього закритої справи

"Можливо, приводом стала моя участь у конкурсі на посаду голови Харківської ОДА".

Ситенко прокоментував поновлення щодо нього закритої справи
Тарас Сітенко
Фото: newsroom.kh.ua

Глава фракції Самопоміч у Харківській міськраді Тарас Ситенко прокоментував, що могло стати приводом для поновлення старого судового розгляду.

Про це повідомляє Kharkiv Today.

"Ми абсолютно не розуміємо, чому одну і ту ж справу під одним і тим же номером знову відновили. Можливо, приводом стала моя участь у конкурсі на заміщення вакантної посади голови Харківської облдержадміністрації", - заявив він.

Ситенко підкреслив, що спочатку кримінальну справу було порушено фіскальною службою у травні 2016 року проти ТОВ "Спринтер".

"Ми були повністю не згодні з висновками, відповідно, вирішили оскаржити це рішення. Спочатку звернулися в обласну ДФС, а потім у ДФС України, яка закрила справу за відсутністю факту злочину. Після чого нам прийшов документ за підписом голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова, в якому говорилося, що інспектор був не правий і ніяких порушень не було", - підкреслив Ситенко.

"І ось цю справу знову відновили. Тепер за неї взялася прокуратура, - додав він.

Нагадаємо, раніше голова фракції Самопоміч Олег Березюк також пов'язав відновлення кримінального провадження щодо Ситенка з тим, що той подав документи для участі у конкурсі на посаду голови Харківської ОДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram