ГоловнаПолітика

Аваков: нардеп Лещенко - майстерний маніпулятор на службі в олігарха

Міністр вважає, що депутат працює на Григоришина

Аваков: нардеп Лещенко - майстерний маніпулятор на службі в олігарха
Фото: mvs.gov.ua

Глава МВС Арсен Аваков відкинув звинувачення народного депутата Сергія Лещенка щодо причетності до виведення 40 мільйонів доларів на офшори. Про це він заявив журналістам під час свого перебування у Харкові, повідомляє "Укрінформ".

"Лещенко - майстерний маніпулятор, який перебуває на службі у Григоришина. Це моя думка, про це так кажуть. Я спеціально використовую вирази, які використовує Лещенко - "так кажуть, що", - заявив міністр внутрішніх справ.

Також міністр внутрішніх справ висловився щодо звинувачень Лещенка на адресу народного депутата від "Народного фронту" Ігоря Котвицького.

"Він, кажучи про Котвицького, забув згадати одну маленьку деталь - що Котвицький серйозно платить податки, на відміну від нього. Наприклад, за минулий рік Котвицький заплатив 32 млн. гривень прибуткового податку. Все інше - маніпуляції на рівні того, що "Аваков робить нову політичну кар'єру, на яку йому потрібні гроші", - заявив він.

На думку Авакова, сам Лещенко не є ініціатором цієї заяви.

"Йому так сказали написати - він так написав. Нехай це залишається на його совісті - совісті журналіста, який не займається журналістикою, а займається маніпуляціями", - додав глава МВС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram