ГоловнаПолітика

Ульянченко зняли з розшуку

Ульянченко назвала оголошення СБУ про її розшуку провокацією.

Ульянченко зняли з розшуку
Фото: Макс Левин

Із сайту МВС зникло повідомлення про те, що Служба безпеки України оголосила в розшук колишню голову Київської обласної державної адміністрації Віру Ульянченко.

Про це пише Радіо Свобода.

Тепер під час пошуку в розділі "Особи, які переховуються від органів прокуратури" на прізвище "Ульянченко" є інша особа із цим прізвищем.

Раніше сама Віра Ульянченко заявила, що її в розшук не оголошували. За словами екс-голови Київобладміністрації, останніми місяцями вона перебуває в Києві, й оголошення про розшук стало для неї несподіванкою. Вона назвала це оголошення провокацією, "Причому не тільки проти себе, а й проти правоохоронних органів".

Зате голова МВС Артем Шевченко повідомив, що публікацією повідомлення про розшук Віри Ульянченко там тільки виконали технічну функцію, отримавши пакет документів від СБУ.

Раніше в понеділок на сайті МВС у розділі "Особи, які переховуються від органів прокуратури" було виявлено повідомлення, що СБУ оголосила Ульянченко в розшук.

Згідно з повідомленням, її розшукували за підозрою в привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram