ГоловнаПолітика

Коломойський обізвав Саакашвілі "брудним сопливим наркоманом"

Олігарх має намір засудити одеського губернатора.

Коломойський обізвав Саакашвілі "брудним сопливим наркоманом"
Фото: Макс Левин

Олігарх Ігор Коломойський обізвав голову Одеської області Михайла Саакашвілі "собакою" і "брудним сопливим наркоманом".

Такі образи він дозволив собі після заяви Саакашвілі про те, що уряд Арсенія Яценюка діє в інтересах олігархів, зокрема Ріната Ахметова і самого Коломойського.

"Коли собака без намордника когось кусає, потрібно карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак у таких випадках присипляють. А в нашому випадку можна відправити післяплатою до Грузії, щоб вона відповіла за покусаних там людей. Щодо господаря, ми розуміємо, хто він", - переказує слова Коломойського ТСН.

Коломойський пообіцяв подати до суду на Саакашвілі.

"Я вважаю, немає сенсу вимагати від брудного сопливого наркомана, допоки він не пройде курси реабілітації від наркозалежності. Моя лінія поведінки - зустрічатися з ним у судах, відстоювати свою честь і гідність там, отримувати матеріальну компенсацію. Саакашвілі заявляв, що він має зарплату двісті тисяч доларів - нехай з неї платить", - пояснив бізнесмен.

Нагадаємо, Саакашвілі домігся  звільнення голови Державіаслужби Дениса Антонюка, якого вважають людиною Коломойського. На думку губернатора, ціни на квитки до Одеси через монополізм авіакомпанії Коломойського МАУ завищено, що заважає розвитку туризму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram