ГоловнаПолітика

Москаль: мукачівських бойовиків переховують на базі ПС під Дніпропетровськом

Губернатор передав дані МВС і чекає покарання для злочинців

Москаль: мукачівських бойовиків переховують на базі ПС під Дніпропетровськом
Фото: Макс Левин

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що бойовиків "Правого сектору", які 11 липня влаштували стрілянину в Мукачеві, зараз вкривають на базі ПС під Дніпропетровськом.

"Вони перебувають під Дніпропетровськом, на базі Добровольчого корпусу "Правий сектор", - розповів Москаль в ефірі телеканалу 112.

Глава області додав, що цю інформацію він передав МВС. Москаль вважає неприпустимим покривання злочинців.

Раніше в "Правому секторі" заявили, що всі бійці, які мають відношення до стрілянини в Мукачеві, знаходяться в "надійних місцях".

Нагадаємо, 11 липня бійці "Правого сектору" приїхали в комплекс "Антарес", щоб поговорити з його власником - нардепом Ланьо. Той запросив частину бійців до свого кабінету. У цей час хтось (за основною версією - решта члени ПС) вистрілив у голову одному з охоронців комплексу. Бійці "Правого сектору" повантажили пораненого у свій джип, проте пізніше дозволили швидкій забрати потерпілого; він пізніше помер. У перестрілці з міліцією двоє бійців ПС були вбиті. Решта прорвали міліцейське загородження з автомобілів, вистріливши по них з гранатометів, і сховалися в лісах. У перестрілці отримали поранення шестеро міліціонерів. Пізніше двоє бійців ПС здалися, шестеро продовжують переховуватися. За версією ПС, вони намагалися зупинити контрабанду. За іншими даними, йшлося про переділ контрабандних потоків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram