ГоловнаПолітика

Саакашвілі відповів Яценюку заявою про колосальну корупцію в Кабміні

Через маніпуляції в Києві казна недоотримала 400 млн грн. на місяць, заявив губернатор

Глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі відповів на звинувачення прем'єр-міністра Арсенія Яценюка у брехні і вкотре заявив про колосальну корупцію в українському уряді.

Відповідне звернення Саакашвілі опубліковано на Youtube.

"Через маніпуляції в Києві казна недоотримала 400 млн грн. на місяць", - підкреслив Саакашвілі.

Водночас, за словами губернатора, за два місяці (800 млн грн.) можна було вже закінчити будівництво дороги Одеса-Рені, яка є важливою не тільки для Одеської області, але й для всієї України.

Нагадаємо, напередодні Саакашвілі в телеінтерв'ю поскаржився на саботаж Кабміну у призначенні голів районів в Одеській області і на блокування реформ. Губернатор заявив, що йому не дають працювати, тому що він не хоче грати за правилами "олігархічного междусобойчика".

Яценюк звинувачення відкидає і зазначає, що на вимоги Саакашвілі Кабмін реагував. Як приклад він назвав узгодження кандидатур на голови районів Одеської області, звільнення глави Державіаслужби Дениса Антонюка і намір звільнити заступника глави Фіскальної служби, який курує митницю, Костянтина Лікарчука. Втім, основні претензії Саакашвілі, які він озвучував публічно, стосувалися не Лікарчука, а глави Фіскальної служби Романа Насірова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram