ГоловнаПолітика

Катеринчук збирає пікет на підтримку Шустера

Екс-нардеп вважає, що війна на Донбасі йде зокрема заради "Шустер Live"

Катеринчук збирає пікет на підтримку Шустера

Екс-нардеп Микола Катеринчук заявив, що очолювана ним Європейська партія України у вівторок проведе пікет під стінами НТКУ з вимогою скасувати рішення про припинення трансляції програм Савіка Шустера на "Першому національному".

Про це повідомляє прес-служба партії.

Катеринчук засуджує рішення голови НТКУ Зураба Аласанії припинити співпрацю зі "Студією Савіка Шустера" з 1 січня 2015 року.

"Трансляція програм Савіка Шустера саме в ефірі Першого національного телеканалу дає можливість максимальній кількості українців приєднуватися до дискусії політиків у прямому ефірі і, на моє переконання, є основою демократичного європейського телебачення... Не заради гноблення журналістики ми переживаємо війну, економічний занепад і становлення нової України", - зазначив Катеринчук.

Нагадаємо, Національна телекомпанія України відмовилася продовжувати договір про трансляцію ток-шоу "Шустер Live" на "Першому національному" після 31 грудня.

Аласанія раніше заявляв, що НТКУ не може розірвати контракт із Шустером через штрафні санкції, проте обіцяв, що не буде продовжувати його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram