ГоловнаПолітика

У Раду повертаються екс-"регіонали" Клюєв і Добкін

Колишні члени ПР пройшли в новий парламент, зокрема, від Харківської області

У Раду повертаються екс-"регіонали" Клюєв і Добкін
Фото: Макс Левин

Колишні члени Партії регіонів Сергій Клюєв, Віталій Хомутиннік, Дмитро Святаш і Дмитро Добкін потрапили до нового парламенту за мажоритарними округами.

Зокрема, брат екс-голови адміністрації Януковича Андрія Клюєва виграв вибори в окрузі №46 у Донецькій області, повідомляє ZN.UA.

Згідно з даними ЦВК, йому вдалося набрати 47,4%.

Решта колишніх членів Партії регіонів пройшли до нового парламенту від Харківської області.

Наприклад, екс-голова комітету з питань податкової і митної служби Віталій Хомутиннік повернувся в Раду від округу №171. Він виграв із результатом в 29,79%.

Дмитро Святаш, який за часів Євромайдану називав жителів Західної України "холопами", проходить від округу №170 з результатом 34,01%, а брат екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна Дмитро пройшов до парламенту з результатом 33,05%, випередивши кандидата від Блоку Петра Порошенка.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні пройшли позачергові вибори до Верховної Ради. За результатами опрацювання 95% протоколів, у парламент проходять шість партій: Блок Петра Порошенка, "Народний фронт", "Самопоміч", Опозиційний блок, Радикальна партія Олега Ляшка і "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram