ГоловнаЕкономікаБізнес

Skype почав перекладати розмови на інші мови

Поки що доступний переклад між двома мовами - іспанською та англійською

Skype почав перекладати розмови на інші мови

Інтернет-сервіс Skype запустив тестову версію функції Skype Translator, автоматично перекладає розмову на інші мови під час голосових дзвінків.

Про це повідомляє «Лента.ру» з посиланням на прес-службу Skype.

Попередня версія Skype Translator забезпечить синхронний переклад розмови під час голосових дзвінків поки що лише між двома мовами - іспанською та англійською. Крім того, користувачам Skype буде доступний переклад миттєвих повідомлень на більш ніж 40 мовами. Щоб протестувати функцію вже зараз, необхідно зареєструватися на сайті Skype Translator, вибрати під час реєстрації іспанську мову і скористатися сервісом з пристрою на платформі Windows 8.1.

На стартовій сторінці тестової версії сервісу російську вказано серед 12 мов, якими користувач може зацікавитися. Серед інших мов - арабська, китайська, англійська, французька, німецька, італійська, японська, корейська, португальська та іспанська. Відповідно, решта 10 мов, крім англійської та іспанської - найбільш імовірні наступні кандидати на підтримку в Skype Translator.

Сервіс уже протестували в реальних умовах. Дві школи - одна в Мексиці, інша в США - спробували пограти в гру-відгадайку, причому в першій школі діти говорили іспанською, а в іншій - англійською. Skype зняв цей мовний бар'єр і дозволив дітям спілкуватися, не знаючи мови одне одного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram