ГоловнаБлогиблог Юрія Луканова

Допоможемо звільненій з полону журналістці

Шановні друзі!

Днями з полону проросійських сеператистів звільнили журналістку Марію Варфоломеєву. Вона просиділа «на підвалі» понад рік. Зараз її перевозять до Києва.

Фото: Макс Требухов

Складність її ситуації полягає в тому, що вона не має в столиці родичів, які могли б їй допомогти, у неї нема житла. Зрозуміло, що вона має пройти курс реабілітації. Незалежна медіа-профспілка виділить їй матеріальну допомогу. Але думаю, що цього буде замало. Звертаюся до вас із закликом допомогти Марії у цій складній ситуації, щоб вона змогла відновитися та повернутися до професії.

Станом на сьогодні, кошти для допомоги Марії Варфоломеєвій можна надіслати на рахунок ВПС НМПУ (допоки вона не відкриє власний рахунок у банку).

Організація-одержувач ВПС “Незалежна медіа-профспілка України”

Поточний рахунок: 26001500047496

Ідентифікаційний код (ЄДРПОУ): 33400078

МФО: 300614

Банк: ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”

Призначення платежу: Благодійний внесок для допомоги постраждалим журналістам (для Марії Варфоломєєвої) від (вкажіть Ваше прізвище, ім’я)

За один день надійшло 1400 гривень. Сергій Гармаш написав, що коли б була надана картка Приватбанку, то коштів було б набагато більше. Він має слушність. Ризикну дати свою приватну картку. Обов'язково вкажіть, що це для Варфоломеєвої допомога. 5169332403237244 Луканов Юрій Вадимович.

Юрій Луканов Юрій Луканов , Журналіст
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram