ГоловнаБлогиБлог Олега Костюшко

Поміняти Вітю на Юлю?...

Прочитав чергове повідомлення про те, що об’єднана опозиція висуне Юлю Володимирівну Тимошенко в Президенти України, і дуже здивувався! Від примітивного сприйняття деякими політиками політичного майбуття України.

Фото: Макс Левин

Жодної дискусії про курс і стратегію держави, перспективи оподаткування, державний устрій. Жодних презентацій альтернативних планів розвитку України. Замість цього – потуги зграйки олігархів, котрі бігають наче щури від помаранчевих і біло-червоних до біло-синіх залежно від кон’юнктури.

Насправді переконаний, нічого не зміниться у державі для звичайного українця, якщо Тимошенко і Януковича поміняти місцями. Тому що навіть немає репрезентативної дискусії про те, як житиме Україна за наступного Президента. І опозиція, і влада – однакові в бажанні привести до влади свого кандидата. А після того – хоч потоп.

І якщо раніше в країні щось вирішували 1,5 тисячі людей, потім – лише 500, трохи згодом – 50, то вже зараз – 5!!!

Постає запитання: що зміниться для українців залежно від того, хто сидітиме на Банковій, а хто – в Качанівці? Гадаю, невеличкі зміни можуть бути в 5-ці тих, хто реально керує країною. До нас з Вами це не має жодного стосунку.

Так, українців привчають голосувати за принципом – або Вітька або Юлька. І жодної глибини, жодного аналізу, жодної політичної дискусії, жодної доктрини розвитку держави.

Поки так буде – житимемо як барани. Куди пастух пожене – туди й ітимемо.

Олег Костюшко Олег Костюшко , ​Голова Благодійного та екологічного фонду, підприємець
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram