ГоловнаСвіт

Комендатура Алмати заявила про 13 загиблих силовіків, зокрема двох обезглавлених

Кількість убитих протестувальників досі не уточнили.

Комендатура Алмати заявила про 13 загиблих силовіків, зокрема двох обезглавлених
Фото: tengrinews.kz

У колишній столиці Казахстану Алмати, де минулої ночі війська провели "зачистку", виявлено два тіла силовиків із відсіченими головами. Також до 13-ти збільшилася кількість загиблих працівників правоохоронних органів.

Про це повідомляє агентство РБК.

"Тринадцять правоохоронців загинули, у тому числі два тіла були виявлені з відсіченими головами", – пише "РИА Новости" із посиланням на комендатуру міста.

Раніше місцева поліція повідомила, що в Алмати знайшли тіло обезголовленого чоловіка. На той момент не уточнювалося, був чоловік працівником правоохоронних органів чи одним із учасників протестів.

За даними поліції Алмати на ранок 6 січня під час штурму адміністративних будівель у місті та його околицях було вбито десятки учасників протестів. Їхню кількість досі не уточнили.

Загалом у Казахстані, за даними тамтешнього МОЗ, унаслідок масових заворушень постраждали вже понад тисячу людей. Майже 400 осіб госпіталізовано, 62 особи перебувають у реанімації.

Перед тим у МВС країни заявили, що внаслідок сутичок із протестувальниками постраждали понад 300 силовиків, восьмеро – загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram