ГоловнаСвіт

Директор великої мережі піцерій "Domino's Pizza" трагічно загинув на відпочинку

Девід Бавернфайнд потонув на Маврикії.

Директор великої мережі піцерій "Domino's Pizza" трагічно загинув на відпочинку
Дэвид Бауэрнфайнд
Фото: youtube.com

Фінансовий директор мережі піцерій "Domino's Pizza Group" Девід Бавернфайнд загинув в результаті нещасного випадку 26 грудня, йдеться в повідомленні компанії.

"Ми глибоко вражені і засмучені цими трагічними новинами. Від імені нашої ради директорів, колег і франшиз ми висловлюємо щирі співчуття дружині Девіда Ніколетт і його дочці Орнеллі а також його родичам і друзям", - сказав головний виконавчий директор Domino's Девід Вайлд.

Зазначається, що Бавернфайнд перебував на відпочинку з сім'єю.

Західні ЗМІ повідомляють, що 51-річний Бавернфайнд загинув на Маврикії під час сноркелінгу - плавання під поверхнею води з маскою і дихальною трубкою.

Бавернфайнд був призначений постійним фінансовим директором компанії в жовтні 2018 року після того, як деякий час обіймав цю посаду на тимчасовій основі. Раніше він був фінансовим директором в компанії з розповсюдження газет і доставки посилок Connect Group.

Domino's Pizza Group PLC - провідна міжнародна франчайзингова мережа доставки піци швидкого приготування, заснована у Великобританії в 1960-х роках. В Україні компанія працює з 2010 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram