ГоловнаСуспільствоПодії

ЗМІ назвали ім'я чоловіка, що помер біля Національного банку

У центрі Києва помер учасник протестів, тричі судимий Павло Боков.

ЗМІ назвали ім'я чоловіка, що помер біля Національного банку
Фото: censor.net

Чоловік, який через проблеми з серцем помер вранці 17 грудня на Інститутській вулиці неподалік від Національного банку, - учасник протестів під Нацбанком, тричі судимий Павло Боков.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

За інформацією джерел видання у Нацполіції, на спецлінію "102" 17 грудня об 11:30 надійшло повідомлення від бригади "швидкої допомоги", що під час транспортування до лікарні помер 40-річний мешканець Києва Павло Боков.

Чоловік помер від інфаркту.

Згідно з даними Інформаційного порталу Національної поліції, Павло Боков був раніше неодноразово судимий за різні види злочинів. Так, в 1999 році він був засуджений за грабіж (ч. 2 ст. 186 КК), у 2002-му він сів у в'язницю на 4 роки за тією самою статтею, а в 2009-му - на три роки за крадіжку майна (ч. 3 ст. 185 КК). Зараз Боков є підсудним за крадіжки в Шевченківському (двічі) і Солом'янському управліннях НПУ.

Нагадаємо, що біля Верховної Ради вранці 17 грудня відбувся мітинг проти продажу землі сільськогосподарського призначення. Протести двічі призвели до сутичок між "Національним корпусом" і Національною поліцією.

У результаті постраждали 17 правоохоронців - у них легкі травми. Також відомо про постраждалих з боку учасників акції.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук з посиланням на "джерела в Національному корпусі" повідомляв у телеграмі, що "помер один з протестувальників, побитих правоохоронцями" біля Верховної Ради.

За даними поліції, чоловікові стало погано ще об 11:30, до зіткнень і за декілька кварталів від парламенту. На виклик прибули лікарі, але чоловік помер у машині "швидкої допомоги". Попередня причина смерті - гострий коронарний синдром.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram