ГоловнаСвіт

ФБР запустило в Facebook рекламу для російських шпигунів, - CNN

У них російською мовою закликають допомагати американським спецслужбам.

ФБР запустило в Facebook рекламу для російських шпигунів, - CNN
Штаб-квартира ФБР

Федеральне бюро розслідувань США опублікувало в Facebook рекламні повідомлення російською мовою, що закликають допомагати американським спецслужбам.

Про це повідомляє телеканал CNN, який виявив три подібні оголошення.

На одному оголошенні зображена випускниця вузу з батьками. Під фото напис: "Ради вашого будушего ради будешого вашй семъи! "(з помилками). На іншому фото - шахова дошка і напис: "Чи не час вам зробити свій хід?". На третьому - чоловік, що йде під парасолькою по мосту, і напис: "Час наводити Мости".

Фото: edition.cnn.com

Фото: edition.cnn.com

Фото: edition.cnn.com

Усі оголошення ведуть на сторінку з контактами вашингтонського офісу ФБР. Там є звернення англійською і російською мовами. "ФБР отримує найбільш ефективні розвідувальні дані для боротьби з погрозами з інформації, отриманої від громадськості. Якщо у Вас є інформація, яка допоможе ФБР виконати своє завдання, будь ласка, відвідайте наш офіс особисто", - йдеться в повідомленні.

За даними джерела CNN, ці оголошення з'явилися в соцмережі ще влітку.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що російські агенти з 2010 року намагалися зламати систему зв'язку ФБР, щоб перешкодити бюро у відстеженні російських шпигунів у Сполучених Штатах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram